Sposób przygotowania

Sałatę podzielić na listki, umyć. Owoce umyć, obrać, banany pokroić w plasterki, pomarańczę w ćwierćkrążki. Liście sałaty ułożyć na salaterce, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i cukrem, Na sałacie ułożyć pokrojone owoce, zalać majonezem, posypać rodzynkami i posiekanym jajkiem. Podawać zaraz po przyrządzeniu jako dodatek do potraw z drobiu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    POłączenie bardzo ciekawe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !