Sposób przygotowania

9 jajek ugotować na twardo. Po ugotowaniu obrać i zmielić.
Bułkę namoczyć w wodzie - ok 20 minut, odcisnąć i połączyć z jajkami. Dodać sól i pieprz do smaku, bułkę tartą i wbić jedno surowe jajko. Wymieszać.
Z takiej masy formować kotlety i smażyć na rozgrzanej patelni, tak aby kotleciki zrumieniły sie z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Bardzo je lubię. Nawet miałam je na obiad wczoraj.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    i obiad podano

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !