Sposób przygotowania

Cienko pokrojoną cebulę podsmażyć bez rumienienia w tłuszczu. Do cebuli dodać pokrojone w grube cząstki pomidory, przykryć wszystko i poddusić aby się tylko mocno podgrzały. Posypać solą, pieprzem, przyprawą Kucharek. Śmietanę wymieszać z mąką, zalać pomidory i zagotować. Posypać obficie zieleniną. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny dodatek
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smacznie i zdrowo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smacznie i zdrowo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam pomidorki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !