Sposób przygotowania

mięso pokroić na kawałki i podsmażyć posypane przyprawami, następnie dodać mieszankę chińską (marchew, papryka, kapusta biała, kiełki fasoli mung, por, fasola szparagowa, pędy bambusa, grzyby mun), przykryć i dusić, sos rozrobić z wodą i dodać do potrawy, dusić jeszcze ok.10 minut. podawać z ryżem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    wygląda smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ja też robię chińszczyznę z mrożonych mieszanek, są bardzo smaczne i dobrze skomponowane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !