Sposób przygotowania

Boczek pokroić w kostkę i zrumienić go na smalcu. Cebulę pokroić w piórka dodać do boczku i zeszklić. Jajka wybić do garnuszka dodać soli i rozmieszać, dodać do boczku z cebulą i usmażyć. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pychotka :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    bardzo lubię jajecznicę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam taką jajecznicę!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    um... uwielbiam taką na śniadanko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !