Sposób przygotowania

Grzyby umyć i obgotować 15 minut- wyjąć i posiekać. Wrzuci ponownie do wywaru i gotować razem z pokrojoną kapustą. Doprawić solą i sosem sojowo- grzybowym. Na patelni podgrzać olej, dodać przeciśnięty czosnek i obsmażyć mięso. W garnku , w osolonej wodzie ugotować łazanki al dente. Odcedzić, dorzucić ugotowaną na miękko kapustę z grzybami oraz mięso. Zeszklić cebulkę na oleju i dołożyć do potrawy. Przyprawić do smaku, sosem sojowym jasnym, solą oraz pieprzem, przemieszać i gotowe. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam takie łazanki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    są przepyszne - polecam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam łazanki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczne łazanki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !