Sposób przygotowania

Kapustę w kilku miejscach siekamy nożem, wrzucamy do garnka i gotujemy do miękkości. Makaron przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Boczek i cebulę kroimy w kosteczkę i podsmażamy na patelni. Gotową kapustę odcedzamy zostawiając odrobinę wody i dodajemy do niej makaron oraz boczek z cebulką. Wszystko przyprawiamy i dokładnie mieszamy. Dusimy razem jeszcze 15 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Lubię takie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    uwielbiam łazanki
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha !
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Nigdy ich jeszcze nie jadłam, ale jestem ciekawa ich smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !