Sposób przygotowania

Oczyszczone i umyte pory pokroić w cienkie plasterki, poddusić na maśle, by zmiękły. W formie żaroodpornej wysmarowanej tłuszczem rozłożyć pory, koperek i natkę pietruszki. Filety posolić, oprószyć pieprzem, ułożyć na porach i ziołach. Jogurt rozmieszać z musztardą, mąką ziemniaczaną. Sosem polać filety. Wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 225C, zapiekać 25 min.

Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !