Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RYBA Z LECZEM PIECZARKOWYM

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 8
leczo pieczarkowe 1
olej do smażenia 6 łyżeczek

Przepis i sposób przygotowania na: RYBA Z LECZEM PIECZARKOWYM

Rybe obtaczamy w jajku a natępnie w mące potem smażymy na patelni.
Jak ryba jest już usmażona przekładamy do naczynia żaroodprornego i przekładamy tzn warstwa ryby wartstwa lecza warstwa ryby warstwa lecze i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 150 stopni na 10-15 minut. SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta21 16.11.2011 09:28
super
edyta21 16.11.2011 09:27
fajne
Margo1 30.09.2011 08:57
brzmi apetycznie
misia53 01.05.2011 14:02
interesujący przepis
annagebalska 17.03.2011 09:12
pycha
izapozdro 05.03.2011 17:33
mniam
ewa78 04.03.2011 20:07
ciekawy przepis
Katarzyna/kate1980 23.02.2011 15:10
świetny pomysł
Magda60 08.02.2011 15:16
pyszne
Magda60 08.02.2011 15:16
pyszne
jolita 25.01.2011 09:13
super
novita23 22.01.2011 08:56
mniam,
kanu83 21.01.2011 08:29
Aż ślinka cieknie
annagebalska 01.01.2011 08:32
brzmi interesująco
Karolek1 25.12.2010 08:34
Uwielbiam leczo :)
Martysia 18.12.2010 10:55
super :)
mirosława4 12.12.2010 21:44
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak