Sposób przygotowania

Wymieszać powidła śliwkowe z sokiem z pomarańczy i sosem sojowym.Lekko ubić trzepaczką.Dodać tabasco i cukier.Na patelni bez tłuszczu uprażyć sezam na kolor złotobrązowy.Posypać nim dip.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    jest ok
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    jest dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    sezam jest pyszny, więc chętnie sie skuszę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super! Już mi się podoba ten przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !