Sposób przygotowania

Mięso skropić gorącym octem, zagotowanym z przyprawami i pozostawić w przykrytym naczyniu w lodówce na 20 h. Przed pieczeniem wyjąć, obłożyć plasterkami słoniny i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec do miękkości podlewając od czasu do czasu wodą a pod koniec osolić, polać śmietaną. Gotową wyjąć, sos przyprawić do smaku i wymieszać z posiekana nacią pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    No i pieczeń na jutro mamy gotową:):)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    interesujące

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !