Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dzem z czerwonej porzeczki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czerwone porzeczki lub czerwone na pół z czarnymi 1 kg
cukier żelujący 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Dzem z czerwonej porzeczki

porzeczki przepuścic przez blender,a nastepnie przecedzić przez sito.zasypać cukrem żelującym,odstawić na 2 godziny,a nastepnie gotowac 5 minut.po zagotowaniu przełozyc do słoików i szczelnie zakrecic

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela20 08.01.2011 11:12
Robię taki co roku.
Allice 06.01.2011 08:23
Bardzo dobry do przekładania ciast i tortów.
małgorzata114 15.12.2010 16:15
dobry na kaszel :)
anja3107 15.12.2010 13:01
świetny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak