Sposób przygotowania

Pieczarki ścieramy na tarce i podsmażamy do momentu odparowania wody.Mieszamy szynkę ,wystudzone pieczarki ,starty ser ,śmietanę oraz posiekaną natkę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Z ciasta wycinamy krążki na każdy kładziemy łyżeczkę farszu, brzegi smarujemy delikatnie wodą i sklejamy.
Pieczemy 15 min w temp.220*c

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne te paszteciki, w święta takie zrobię, ale bez szynki
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super dodatek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    super smakują
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    aż mam chęć zrobić podoba mi się ten przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !