Sposób przygotowania

Warzywa obrać i pokroić w kostkę. Mięso dokładnie umyć. Włożyć do garnka i zalać wodą. Gotować na małym ogniu, zebrać szumowiny. Dodać kaszę. Gotować przez 10-15 minut. Następnie dołożyć pokrojone warzywa. Potem dołożyć ziemniaki. Kiedy warzywa będą miękkie przyprawić zupę do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wisznu

    akurat lubie krupnik ale duzo ludzi go nienawidzi
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zimowa, sycąca zupka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !