Sposób przygotowania

Bakalie umyć,Daktyle oczyścic z pestek.Wszystkie owoce oprócz rodzynek zemleć w maszynce 2 razy.
Dodać miód,sok z cytryny i rum - wszystko utrzeć.Do masy dodać rodzynki i wymieszać.
Płaską tackę lekko posmarować masłem,posypać cukrem pudrem i wyłozyć masę.
Wyrównać powierzchnię i wstawić na co najmniej jedna noc do lodówki.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    łał ! ciekawi mnie jak smakuje !
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Słodziutka przegryzka nie ma co ukrywać:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    cos nowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś innego,bardzo ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Coś nowego i pysznego:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    no, czego ja się jeszcze nauczę...
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo słodkie chyba ale w małej ilości pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    coś nowego
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Już sobie wyobrażam jak ona smakuje. Takie nagromadzenie bakalii to toś dla mnie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    można tym smarować białe pieczywo czy raczej je się same?
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    można dodać wiecej masła,rumu i płynnego miodu i zrobić smarowidło:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny ten pasztet :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetny przepis
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    trzeba w końcu go zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !