Składniki:
kapusta pekińska | 1/2 kg |
dymki ze szczypiorkiem | 3 |
sos sojowy | 2 łyżki |
miód prawdziwy | 2 łyżki |
ocet winny | |
olej sojowy | 3 łyżki |
kiełki soi | 20 dag |
kiełki słonecznika | 20 dag |
kapusta pekińska | 1/2 kg |
dymki ze szczypiorkiem | 3 |
sos sojowy | 2 łyżki |
miód prawdziwy | 2 łyżki |
ocet winny | |
olej sojowy | 3 łyżki |
kiełki soi | 20 dag |
kiełki słonecznika | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: