Sposób przygotowania

Płatki zalewamy zimnym mlekiem ,dodajemy masło i gotujemy na małym ogniu około 3 minut.W osobnym garnku gotujemy wywar z włoszczyzny .łączymy wywar z płatkami ,solimy do smaku i wrzucamy posiekaną rzeżuchę .

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    Krupnik wiosenny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Nie jadłam z płatkami krupniku,trzeba będzie zrobić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    dobra i szybka
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo lubię wiosenne zupki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    smacznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !