Sposób przygotowania

Filety halibuta ułożyć w pojemniczki i zalać sokiem z cytryny, mandarynek, olejem . .Zostawić na minimum 1 godzinę . Wyjąć i osuszyć . Posolić i posypać pieprzem mielonym . Oprószyć mąką .
Na patelni rozgrzać masło i smażyć na nim na rumiano z obu stron halibuta .
Podawać z sałatą z dresingiem mandarynkowym .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszności lubię rybki pod różną postacią
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Porcyjkę poproszę!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ryba i mandarynki to dla mnie coś nowego, do ryb stosuję z cytrusów tylko cytrynę. Muszę sprawdzic jak smakuje z mandarynką. A i jeszcze jedno, pięknie podana ryba.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Cudnie i z pewnością smacznie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wygląda bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !