Sposób przygotowania

Ugotować wywar z żeberek (z dodatkiem ziela angielskiego i liścia laurowego). Dodać drobno pokrojone warzywa (gotować ok. 20 min.).
Do gotującego wywaru dodawać powoli kaszę perłową i gotować ok.. 15 min. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Nie ma, jak to dobra zupka !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    smaczna zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !