Sposób przygotowania

Masło i pasztet rozbijamy w malakserze na jednolitą masę, dodajemy śmietanę ubitą z dodatkiem szczypty soli na bardzo gęsty puch. Dodajemy koniak, całość delikatnie doprawiamy do smaku. Na rozłożone plastry szynki nakładamy, w równych ilościach, przygotowany krem. Ruloniki zwijamy i układamy w dekoracyjny sposób na półmisku. Między porcjami kładziemy cząstki pomidora i zieleniny. Całość dwa - lub trzykrotnie zalewamy galaretką w taki sposób, by porcje byly pokryte równą warstwą. Trzymamy w lodówce, aż stężeje.

Smacznego!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się ten przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Mi również
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !