Sposób przygotowania

FILETA MYJEMY , I KROIMY W PLASTERKI, MOGĄ BYĆ CIENKIE, POSYPUJEMY JE PRZYPRAWAMI Z KAŻDEJ STRONY ALBO EWENTUALNIE PRZYPRAWY ZMIESZAĆ ZE SOBĄ I DOPIERO POSYPAĆ I SMAŻYMY FILETA , ZMNIEJSZAMY OGNIEŃ SER ROZRYWAMY NA KAWAŁKI I WRZUCAM NA PATELNIĘ I CZEKAMY AŻ SIĘ SER ROZPUŚCI. NASTĘPNIE OBTACZAM KAŻDY FILET W PŁYNNYM SERZE .

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    NIE PODAŁAM ILE MA BYĆ TEGO , PONIEWAŻ ILOŚĆ SERA , FILETA I PRZYPRAW DOWOLNA
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawy przepis ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Też taki robię i jest przepyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !