Sposób przygotowania

Ugotować kurczaka, aż będzie całkiem miękki, wyjąć go i ostudzić, pokroić w kostkę.
Do przestygniętego wywaru dodać żelatynę, pieprz, sól i czosnek.
W salaterkach układać mięso, pokrojone w plasterki jajka i marchewkę, groszek i kukurydzę. Zalać wywarem i włożyć do lodówki do stężenia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    koniecznie spróbuję na święta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    pieknie sie prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszna i apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !