Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SOS DO GOŁĄBKÓW

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koncentrat pomidorowy 2 łyżeczki
śmietana 18 proc 2 łyżki
mąka 1 łyżka
ząbek czosnku
sól do smaku
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: SOS DO GOŁĄBKÓW

rosół z gołąbków przelać do rondla zagotować dodać pokrojony czosnek koncentrat pomidorowy przyprawy zagotować zagęścić śmietaną wymieszaną z mąką dodać natkę pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 28.01.2011 15:11
może być też do makaronu :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak