Sposób przygotowania

DO MISECZKI DODAJEMY WSZYSTKO OPRÓCZ NATKI, BO NATKĘ NAJPIERW OBIERAMY I BARDZO DROBNO SIEKAMY , GDY JUŻ POSIEKAMY TO DODAJEMY DO MIĘSA. DODAJEMY WSZYSTKIE PRZYPRAWY , TAK SAMO SYPIEMY ZAMIAST ZWYKŁEJ BUŁKI CZERSTWEJ TO BUŁKĘ TARTĄ , TYLKO TAKĄ ILOŚĆ ABY MOGŁY DOBRZE SIĘ FORMOWAĆ KOTLETY I FORMUJEMY KOTLECIKI, OBTACZAMY JE W BUŁCE TARTEJ I SMAŻYMY.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajnie się nazywa ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    robie bardzo podobne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    fajne mielone
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    tez robie podobnie ,lubie pietruszke zieloną Extra nazwa !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !