Sposób przygotowania

Serek homogenizowany należy wymieszać z pokrojonymi w plasterki oliwkami, posiekaną cebulą, zieleniną i ziołami. Na koniec doprawić do smaku solą i pieprzem.
Żeby pasta nie była zbyt gęsta lub posłużyła jako dip możemy dodać do niej łyżkę śmietany.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajna
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !