Sposób przygotowania

Do miekkiego masła dosac wycisniete zabki czosnku, musztarde, sol i pieprz do smaku. Dokladnie wymieszac. Posypac świeżą natka pietruszki. Rewelacyjnie smakuje na grzankch

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo często robię podobne masełko jednak nie każdy w mojej rodzinie za nim przepada
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    uwielbiam takie maslo! jeden ze smakow z dziecinstwa :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    Pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    NAJS
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    VERY GOOD :)
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo lubie takie masełko:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    robię takie i lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    robiłam ostatnio podobne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super przepis, muszę skorzystać ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    bardzo lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !