Sposób przygotowania

Warzywa umyć,paprykę i ogórka pokroić w kostkę. Sałatę porwać.Wszystko wymieszać w półmisku.
W mleku namoczyć pokrojone w kawałki piersi. Panierować w gotowej panierce i smażyć na złoto. Odsączyć z oleju.
Przygotować sos- http://www.doradcasmaku.pl/przepis/75634/sos-czosnkowo-musztardowy-do-pizzy.html . Do sosu dodać ok5dag startej mozarelli i zioła(prowansalskie,oregano). Odstawić na kilka min do lodówki.
Na sałacie układać mięso,posypać grzankami i resztą sera. Polać sosem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Ciekawe danie kusi;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !