Sposób przygotowania

Płaty śledziowe , ziemniaki ugotowane w mundurkach i obrane ze skórki, jabłko oraz ogórki konserwowe kroimy w drobną kostkę.

Majonez mieszamy z jogurtem naturalnym, posiekaną natką pietruszki, solą oraz pieprzem a następnie łączymy z pozostałymi składnikami.

Jeżeli używamy solonych płatów śledziowych należy je najpierw namoczyć w wodzie z dodatkiem octu aby nie były zbyt słone.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    mojej mamie na pewno by posmakowała
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    mojej mamie na pewno by posmakowała
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !