Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan faszerowany :
Można dodatkowo podać sos pomidorowy.
bakłażan | 1 szt |
cebula biała | 2 szt |
mięso mielone | 25 dag |
pomidor | 1 szt |
olej słonecznikowy | - wg potrzeby |
oregano | - do smaku |
majeranek | - do smaku |
lubczyk | - do smaku |
sos sojowy grzybowy | - do smaku |
sól | - do smaku |
Chedar utarty | 4 łyzki |
bulion drobiowy | 1 szt |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | - do smaku |
płatki ryżowe | błyskawiczne łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: