Sposób przygotowania

Ser kroimy w paski 10 na 2, 5 cm. Oprószyć solą i pieprzem. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz tartej buce. Smażymy na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    nigdy takiego nie jadłam, ale na pewno spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    nowość
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha, absolutna pycha !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    bardziej lubię owczy niz kozi ale przepis świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    świetny przepis ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    świetny przepis ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !