Sposób przygotowania

W pierwszej misce wymieszać: 1 kg mąki tortowej, pestki słonecznika, otręby, siemienie lniane oraz pestki dyni.
W drugiej misce wymieszać sól, drożdże, sól, cukier, olej oraz wodę.
Zawartość obu misek wymieszać razem i ciasto włożyć do wysmarowanej formy i wstawić do zimnego piekarnika i piec w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    mam podobny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    lubię każdy rodzaj chleba- z ziarnami tej jest dobry...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pełnowartościowy chleb!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !