Sposób przygotowania

Mięso ugotować w rosole, gdy jest miękkie przełożyć na patelnię z rozgrzanym olejem, obsypać przyprawami z obu stron, smażyć na złoto, podawać z ziemniakami i mizerią.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Jak ktoś lubi takie mięso, to niech je spożywa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Oj, z tego rosołu zrobiłoby się czerninkę ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Takie, tzn. podobne mięsko jadłam wielokrotnie i jest smaczne, pyszne! Ale trzeba lubić kaczkę, to fakt :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    nie jadłam nigdy kaczki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zgadzam się kaczkę trzeba lubić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie lubię kaczki jakoś
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne jest mięso z kaczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !