Sposób przygotowania

Fileta z kurczaka kroimy na kawałki. Następnie łączymy ze sobą ocet winny, sos sojowy, oliwę, posiekany (obrany ze skórki) imbir oraz sól, dokładnie mieszamy. Do tak powstałej marynaty wkładamy kawałki kurczaka, pozostawiamy na godzinę, najlepiej w chłodnym miejscu. Obrane cebule kroimy na pól. Na bambusowe szpikulce nadziewamy kawałki kurczaka oraz cebulę. Grillujemy. Wyśmienicie smakują z sosem słodko - kwaśnym (przepis w mojej księdze). Smacznego !!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    SUPER PRZEPIS!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    No to musi być pyszne!
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Teraz pieczemy tylko pierniki , ale Elizy lepsze szaszłyki!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam szaszłyki, a te są wyborne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    fajniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne, muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !