Sposób przygotowania

zalewa:
5 łyżek maggi
10 łyżek cukru
10 łyżek octu
6 łyżek koncen. pomidorowego
16 łyżek wody

Mięso kroimy w plastry i sypiemy przyprawą do mięsa i odstawiamy na 2 h. W tym czasie robimy zalewę. Po 2 h mięso obtaczamy w mące i obsmażamy na patelni. Później układamy mięso w naczyniu żaroodpornym, na górę pokrojoną cebulkę i pieczarki (najlepiej oba te składniki podsmażyć, ale nie trzeba) To wszystko zalewamy zalewą - ale napisałam, heheh i na 1 h i 25 minut do nagrzanego piekarnika 200 st. bądź 220 (zalezy wszystko od piekarnika). Mięso musi być miekkie. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    to może być naprawdę dobre! :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    takiej jeszcze nie robiłam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    takiej jeszcze nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !