Sposób przygotowania

Filety pokroici skropić sokiem z cytryny, posolić. Pomidoty pokroić w plastry a cebulę w krążki. Do nasmarowanej masłem żaroodoprnej formy włożyć rybę na to pomidor i cebulę. Z masła i mąki zrobić zasmażkę rozprowadzić bulionem i mlekeim i zagotować. Doprawić solą i pieprzem. Do sosu dodac serek topiony, musztardę i koperek. Podgrzać aż ser się roztopi. Polać sosem rybę i wstawić do gorącego piekarnika i zapiekać 30 minut w temp. 220 st. Podawać np. z ryżem. Smaczego!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesujący przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    świetne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !