Sposób przygotowania

Same kapelusze grzybów włożyć na rozgrzany tłuszcz, dodać pokrojoną cebulę, osolić i dusić do odparowania sosu. Grzyby zalać śmietaną, zagotować, przyprawić do smaku pieprzem. Posypać tartym serem i zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Grzybki wspaniałe, a sezon się zaczyna....
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    lubię takie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie grzybki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !