Sposób przygotowania

Sos
. rozrabiamy tak, aby był rzadszy od tego z przepisu
. na opakowaniu. Kapustę kroimy w drobną kostkę do dużej miski. Wkładamy mięso, ryż, wbijamy jaja. Mieszamy (najlepiej rękoma). Formujemy kulki średniej wielkości, obtaczamy w bułce tartej i podsmażamy (podobnie jak kotlety mielone). Układamy warstwami w dowolnym naczyniu żaroodpornym, zalewamy sosem i wkładamy do piekarnika na godzinę, temp. 200-250*C

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    O proszę, to i gołąbki mogą być oszukane :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    ale fajny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !