Sposób przygotowania

Soczewicę namoczyć najlepiej na noc,jeśli rano gotujemy zupę.Czosnek i cebulę posiekać drobno i podsmażyć na maśle.Dodać posiekaną paprykę o raz przyprawy.Poddusić.Następnie dodać soczewicę i marchewkę pokrojoną w drobną kostkę. Gotować do miękkości.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nigdy nie jadłem jeszcze zupy z soczewicy, a patrząc na przepis i zdjęcia musi być pyszna
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja też nie jadłam i spróbuję zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawa zupka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    interesujace

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !