Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bakłażan z patelni:

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól - do smaku
masło 2 łyżki
olej 2 łyzki
bakłażan
Pieprz czarny grubo mielony Prymat - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan z patelni:

Bakłażan pokroić wzdłuż na 1 cm plastry. Posolić i zostawić na 10 minut by spłynęła goryczka. Odsączyć . posypać pieprzem . Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na rumiano z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula5 01.06.2012 21:07
piękny na zdjęciu
Agnik 13.08.2011 22:22
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak