Sposób przygotowania

Rybę umyć i pokroić na kawałki, zalać sokiem z cytryny i posypać przyprawą do ryb. Odstawić, a wtym czasie umyć i obrac warzywa, pokroić na kawałki i ugotować w niewielkiej ilości wody. Po ugotowaniu zmiksować za pomocą blendera, dodać serek topiony (najlepiej z pieprzem) i po dokładnym wymieszaniu doprawić do smaku solą i pieprzem.
Rybę położyć na dnie naczynia żaroodpornego, zalać kremem warzywnym i przykryć żółtym serem pokrojonym w plasterki.
Piec w 180 stopniach przez ok pół godziny.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    fajny krem:) super rybka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Ciekawie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    super rybka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Mam nadzieję, że każda biała ryba się nada :) do danie świetne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !