Sposób przygotowania

Mięso umyć i pokroić na plastry ok.2 cm. nasolić. Mięso smażyć na rozgrzanym smalcu dodać przyprawy, pokrojoną w krążki cebulę. Jak potrzeba podlać woda.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    oj zjadłabym chętnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    jutro taką szykuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Osobiście przepadam za taką łopatką!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Smaczna;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Bardzo smaczne i pożywne danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubimy takie mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszny obiadek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    apetyczna super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !