Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Ryż ugotować w osolonej wodzie, odcedzić.
Białe części pora opłukać i pokroić w drobne paski, nasolić i odstawić na ok 30 min. Nastepnie wycisnąć powstały sok.
Jaja ugotować na twardo, kukurydzę odcedzić.
Wszystko razem połączyć, wymieszać doprawić ziołami, polać majonezem i jeszcze raz delikatnie zamieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Dziękuję bardzo:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetyczny przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    całkiem smaczna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    dobra salatka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !