Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Skwarki-mój sposób na podanie pierogów.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Skwarki-mój sposób na podanie pierogów.

Na patelni topimy boczek, aż wytopi się smalec i wyjdą nam brazowe skwarki, dodajemy drobno pokrojoną cebulkę i podsmażamy. Tak przyrządzonymi skwarkami z cebulką polewamy ugotowane pierogi.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

V_kuchareczka 15.08.2012 08:20
pyszne
Wacław 14.12.2011 22:03
coś co lubie ,pycha !
maryśka 17.06.2011 00:47
pyszne
Barbara/zuza22_85 12.04.2011 18:54
pychotka :)
bursztynek 20.03.2011 23:32
uwielbiam ten sposób :)
traktorek 01.01.2011 16:30
świetne
stokrotka 21.12.2010 22:54
pychota
Izabela/bella81 21.12.2010 19:33
Uwielbiam:)
pacpaw 07.12.2010 13:09
na zimę skwarkę jak znalazł
Małgorzata113 30.11.2010 13:23
apetyczne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak