Sposób przygotowania

Boczek nacieramy solą i przyprawami według uznania, wstawiamy na pół godziny do lodówki. Smażymy na patelni na oleju na rumiano z obu stron, potem podlewamy wodą i dusimy do miękkości. Studzimy i kroimy w plastry, jak wędlinę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    domowy jest świetny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super!!!!!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    przepyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczniutki
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    uwielbiam taki boczuś , chociaż mi nie wolno...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !