Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w piórka szklimy na oleju.Następnie wkładamy na patelnie oczyszczoną i opłukana wątróbkę .Chwilę smażymy dolewamy trochę wody majeranek i dusimy pod przykryciem .Po 5 minutach dodajemy pokrojone w ósemki jabłka i dusimy razem do miękkości jabłek.Wykładamy na talerz i solimy .Podajemy do ziemniaków najlepiej młodych z koperkiem,.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    może być dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Przyznam się ,że nigdy z jabłkami nie robiłam , mam chęć spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam wątróbkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    z jabłkami jeszcze nie robiłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jabłka i wątróbka to dobry duet

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !