Sposób przygotowania

Grzyby płuczemy .Ocet z wodą ,czosnkiem ,solą ,gałązką tymianku gotujemy 30 minut.Wkładamy grzyby i gotujemy jeszcze10 minut.Osączamy i wkładamy do słoika wraz ze skórką z cytryny,tymiankiem i liścmi laurowymi.Gorąca oliwą zalewamy grzyby .Słoik zamykamy i odstawiamy w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    tak jeszcze grzybów nie robiłam?
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dla mnie to też nowość!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    w takiej wersji jeszcze nie próbowałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !