Sposób przygotowania

Kurki myjemy i posypujemy solą ,dusimy 35 minut we własnym sosie.Dodajemy obrane cebulki .Ocet gotujemy y chilli ,łyżeczką pieprzu,łyżeczką kolendry,małym kawałkiem imbiru ,łyżką cukru i łyżka soli.Wkładamy kurki do słoików i zalewamy gorącym octem y przyprawami .Pasteryzujemy 15 minut.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię grzybki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Lubię kurki:)
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !