Sposób przygotowania

Warzywa kroimy w kostkę podobnej wielkości gotujemy w wodzie z dodatkiem ziela angielskiego, liścia laurowego i pieprzu kolorowego. Po chwili dodajemy ziemniaki pokrojone w również w kostkę. Po 6 minutach dodajemy paski łopatki i pieczarek podsmażone na oleju. Na koniec dodajemy paprykę konserwową pokrojoną w większą kostkę. Całość przyprawiamy papryką ostrą, keczupem i odrobiną cukru.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    doskonałe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszną zupę robi twoja Teściowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje klimaty
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    konkretna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !