Sposób przygotowania

Składniki dokładnie mieszamy i wyrabiamy.Odstawiamy do wyrośnięcia.Gdy ciasto podwoi swoja objętośc dzielimy na 8 części ,formujemy bułki i układamy na posypanej mąką blasze.Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 175* C i pieczemy 30 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Swojskie bułki !!!! ale bym zjadła:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    muszą być pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nigdy nie robiłam sama
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a zapach świeżo upieczonego pieczywa dostajemy gratis :-)
  • 5
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    A jeszcze jak są chrupkie!Pycha!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    nie robiłem sam ale warto spróbowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Pysznie wyglądają:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    nie ma jak świerze bułeczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Nie ma, jak to domowe :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    apetyczne domowe pieczywo, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !