Sposób przygotowania

Na margarynie piekę natarte przyprawami mięso ( w jednym kawałku), gdy się lekko przypiecze z każdej strony-podlewam wodą by się nie przypaliło i wyszedł sos. Gdy mięso będzie miękkie wyjmujemy, następnie zaciągamy sos (pół szkl. wody i 1,5 łyżki mąki), zagotujemy i gotowe:) Pyszne z ziemniakami i buraczkami:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    hmm, ten sosik-pyszności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam takie mięso :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię taka karkówkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/HerLife

    wygląda smakowicie! =]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny obiadek !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smakowita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smakowita
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !